Boka online Scoring online0415-125 40

Information och tankar gällande Covid-19

Vi har öppet, och våra hygienrutiner är som alltid på plats. Utöver de vanliga rutinerna har vi vidtagit en del extra åtgärder, t.ex. spritar vi alla klot, alla handtag, erbjuder handsprit och engångshandskar.

Hela samhället står inför en tuff tid. Framför allt och viktigast är såklart att säkra hälsan för alla de som befinner sig i riskgrupperna, men som företagare har vi också ett ekonomiskt ansvar. Det är en tunn linje och inga enkla beslut för oss och andra att fatta. Det är många företag som löper hög risk att gå i konkurs, med allt vad det innebär. Vi är inget undantag och vill ni att vi och andra lokala företag ska finnas kvar när detta blåst över, är det en stor hjälp om ni som är friska tar den där lunchen, fikan eller bowlingserien. Vi alla behöver er mer än någonsin nu. Dessutom är alla ställen renare än de någonsin varit ;)

Då vi av uppenbara skäl tappat en hel del bokningar från vissa riskgrupper, har vi mindre öppet i veckorna. Detta ger oss dock möjligheten att hålla öppet på lördagar till 22. Då erbjuder vi alla att bowla så mycket man vill för 100kr/person.

Ta hand om er & tvätta händerna så tar vi oss igenom detta tillsammans, det är dock OMÖJLIGT utan era besök hos oss!